οδηγός πανεπιστημίων ΑΕΙ ΤΕΙ

Ποιοι είμαστε

Σκοπός του δικτυακού αυτού τόπου είναι η ενημέρωση  του νεοεισεχθέντα φοιτητή για το τμήμα ή την σχολή που τον ενδιαφέρει αλλά και για την πόλη στην οποία πρόκειται να περάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής του.  Εκτός από τον νεοεισαχθέντα φοιτητή εχει γίνει προσπάθεια να δώσει και στον εν ενεργεία φοιτητή πληροφορίες που θα του φανούν χρήσιμες είτε μετά το τέλος των σπουδών του είτε και κατά την διάρκεια. Γενικά  η ιστοσελίδα αυτή  είναι μέρος συνεύρεσης φοιτητών για συλλογή πληροφοριών, ανταλαγή απόψεων και σκέψεων. Σε αυτό το portal μπορείται να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε όπως :

Αναλυτική παρουσίαση όλων των τμημάτων της Ελλάδος (Στοιχεία, Σχολιασμός και Αξιολόγηση από σπουδαστές του τμήματος)

  • Στοιχεία για το ΤΕΙ ή ΑΕΙ που σας ενδιαφέρει όπως τηλέφωνα γραμματείας, ονόματα υπευθύνων, διευθύνσεις, E-mail, σκοπός τμήματος κ.α.
  • Στοιχεία για το μηχανογραφικο ανά τμήμα (Πεδίο, Κωδικός, Α/Α) τα οποία θα σας βοηθήσουν να συμπληρώσεται σωστά το μηχανογραφικό σας
  • Σχολιασμός και Αξιολόγηση τμήματος από τελειόφοιτους τμήματος για να έχετε μία ποιο ολοκληρωμένη άποψη.

Φοιτητηκός Οδηγός Πόλης στον οποίο μπορείται να μάθετε πως είναι η φοιτητική ζωή στην πόλη που σας ενδιαφέρει και να δείτε επίσης τις 5 κατηγορίες όπου θα βρείτε χρήσιμες καταχωρήσεις καταστημάτων όλων των ειδών σε κάθε πόλη.

  • Διασκέδαση - Η διασκέδαση στα φοιτητικά χρόνια γίνεται απαραίτητη οπότε σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να βρείτε καταστήματα σε τοπικό επίπεδο όπως bar, clubs, καφετέρειες, InternetCafe κ.α.
  • Φαγητό - Επειδή κάθε αρχή και δύσκολη δεδομένο έιναι ότι μέχρι να μάθετε να μαγειρεύεται σίγουρα θα χρειαστείτε κάποια τηλέφωνα delivery ή σημεία με καλό φαί όποτε σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε καταστήματα σε τοπικό επίπεδο όπως εστιατόρια, σουβλατζίδικα, ταβέρνες, κ.α.
  • Διαμονή - Για όσους είναι της τελευταίας στιγμής σε αυτήν την κατηγορία μπορείται να βρείτε ένα προσωρινό μέρος να μείνετε (ξενοδοχείο) μέχρι να βρείτε μόνιμη κατοικία  
  • Αθλητισμός - Για όσους θέλουν να διατηρήσουν την φόρμα τους και στα φοιτητικά τους χρόνια μπορούν να βρουν γυμναστήρια, γήπεδα 5χ5 και οτιδήποτε αθλητικό φορέα σας ενδιαφέρει.

 

Φοιτητικές Συνταγές Μπορείται να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας πιάτα ή και να γράψετε εσείς της δικής σας συνταγή δίνοντας την ευκαιρία σε νέους φοιτητές να έχουν ποικιλία στο μαγείρεμα.

Μεταφορικά Μέσα Βρείτε εύκολα το μέσο μετακίνησης από πόλη σε πόλη ΚΤΕΛ ΟΣΕ ΑΚΤΟΠΛΟΙΟΚΩΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ . ( Υπάρχει τηλεφωνικός κατάλογος όλων των ΚΤΕΛ με τηλέφωνα χωρίς χρέωση, Τηλέφωνα Ταξι για εξυπηρέτηση εντός πόλης, και μηχανές αναζήτησης εισιτηρίων για ακτοπλοικά και αεροπορικά )

Δημόσιες Συζητήσεις (Forum) με πλούσια θεματολογία για να σχολιάσετε να ρωτήσετε και να βρείτε οτιδήποτε αφορά την φοιτητική σας ζωή

 

Παρακαλούμε πολύ για την αντικειμενική σας ψήφο ή σχόλιο στο κάθε τμήμα καθώς η άποψη σας θα γίνει κριτήριο επιλογής από μελλοντικούς φοιτητές.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχετε για να κάνουμε μια πανελλαδική καταγραφή όλων των τμημάτων της Ελλάδος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και με τον τρόπο σας βοηθάτε στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας.

Facebook Like It