Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Καποδιστριακό Παν. Αθηνών
0.0/10 rating (0 votes)

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 • Πρόεδρος Τμήματος: -
  Τηλέφωνα Γραμματείας: 210-727-6074
  Δικτυακός Τόπος: Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
  E-mail:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Μηχανογραφικό
  Πεδίο:
  1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών & Κοινωνικών Επιστημών, 2ο Επιστημονικό Πεδίο Θετικών & Τεχνολογικών Επιστημών, 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας, 4ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Οικονομίας & Πληροφορικής
  Α/Α:
   22, 176, 410, 540
  Κ.Α. Σχολής:
  401
  Γενικές Πληροφορίες: (11) Για το τμήμα αυτό απαιτείται εξέταση σε τρία από τα εξής τέσσερα αγωνίσματα "ΔΡΟΜΟΣ 400 μ. για αγόρια ή 200 μ. για κορίτσια", "ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ", "ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ 6 κ. για αγόρια ή 4 κ. για κορίτσια" και "50 μ. ΚΟΛYΜΒΗΣΗΣ ΕΛΕYΘΕΡΟ"

  Γενικά

  Το πτυχίο του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, επιτρέπει στους πτυχιούχους να διδάξουν τη Φυσική Αγωγή στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να εργαστούν ως εκπαιδευτές Φυσικής Αγωγής και προπονητές και να αναζητήσουν άλλες ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τις οποίες η γνώση και οι δεξιότητες που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια του τετραετούς προγράμματος σπουδών είναι απαραίτητες.


  Οδηγός Σπουδών

Leave a comment

You are commenting as guest.
All rights reserved foititoupolis.gr | 2018