Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
0.0/10 rating (0 votes)

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 • Προϊστάμενος Τμήματος: -
  Τηλέφωνα Γραμματείας: 2310013940, 2310791256
  Δικτυακός Τόπος: Τμήμα Αυτοματισμού
  E-mail:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Μηχανογραφικό
  Πεδίο:
   2ο Επιστημονικό Πεδίο Θετικών & Τεχνολογικών Επιστημών, 4ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Οικονομίας & Πληροφορικής
  Α/Α:
   328, 667
  Κ.Α. Σχολής:
  720

  Γενικά

   

  To τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Λάρισας, ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2000 (Προεδρικό Διάταγμα 234/ΦΕΚ 198 - Τεύχος 1ο /13-9-2000). Ιδρυτική του αποστολή είναι η προώθηση της γνώσης και της πρακτικής στην Διοίκηση και Διαχείριση Έργων, ενός σχετικά νέου εφαρμοσμένου επιστημονικού πεδίου, και η παραγωγή πτυχιούχων με γνώσεις και ικανότητες στην εφαρμογή επιστημονικών μεθόδων, εργαλείων και μεθοδολογιών στην διοίκηση έργων.

  Το αντικείμενο της διοίκησης και διαχείρισης έργων αφορά ποικίλες δραστηριότητες τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Επικεντρώνεται στην διοίκηση δραστηριοτήτων με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης, συγκεκριμένα παραδοτέα, διαφορετικές η μία από την άλλη, που απαιτούν διαφορετικές γνώσεις, ικανότητες και επιδεξιότητες και που εκτελούνται άπαξ σε αντίθεση με τις λειτουργίες μιας επιχείρησης που είναι συνεχείς.

   

Leave a comment

You are commenting as guest.

All rights reserved foititoupolis.gr | 2023