Τμήμα Νοσηλευτικής ΤΕΙ Ηπείρου (Ιωάννινα)
1.0/10 rating (2 votes)

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 • Προϊστάμενος Τμήματος: -
  Τηλέφωνα Γραμματείας: 26510-50771
  Δικτυακός Τόπος: Νοσηλευτική
  E-mail:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Μηχανογραφικό
  Πεδίο:
  3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας
  Α/Α:
   496
  Κ.Α. Σχολής:
  654

  Γενικά

  Το περιεχόμενο σπουδών του Τμήματος Νοσηλευτικής καλύπτει το γνωστικό αντικείμενο της Νοσηλευτικής επιστήμης και περιλαμβάνει τη θεωρητική εκπαίδευση των σπουδαστών καθώς και την διδασκαλία εργαστηριακών εφαρμογών κλινικής νοσηλευτικής και εμπειρία στις υπηρεσίες υγείας, που καλύπτουν όλα τα στάδια και τις φάσεις της ζωής του ατόμου που εντοπίζεται ανά πάσα στιγμή στον άξονα «υγεία-ασθένεια».
  Η Νοσηλευτική εκπαίδευση ξεκινά με την είσοδο του σπουδαστή στη σχολή και συνεχίζεται δια βίου. Η Νοσηλευτική Σχολή είναι οργανωμένη ώστε να επιτελεί τους παρακάτω σκοπούς:
  • Να εκπαιδεύει επαρκώς τους φοιτητές στα νοσηλευτικά θέματα και να τους φέρνει σ ΅ένα υψηλό επίπεδο γνώσης και συμπεριφοράς, απαραίτητα για την άσκηση του επαγγέλματος του νοσηλευτή.
  • Να τους εισαγάγει στη δυναμική φύση της νοσηλευτικής σαν επιστήμη, στα πλαίσια της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας της Υγείας.
  • Να καθιστά τους σπουδαστές άτομα αυτοδύναμα, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αλλά παράλληλα ευαίσθητα στις ανάγκες των άλλων, ικανά να βοηθούν, να κάνουν επιλογές και να αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους.

   

  Πρόγραμμα Σπουδών

Leave a comment

You are commenting as guest.

All rights reserved foititoupolis.gr | 2023