Τμήμα Σχεδιασμού - Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου ΤΕΙ Θεσσαλίας (Καρδίτσα)
4.0/10 rating 1 vote

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 • Προϊστάμενος Τμήματος: Αντώνιος Καραγεώργος
  Τηλέφωνα Γραμματείας: 24410 64730
  Δικτυακός Τόπος: Τμήμα Σχεδιασμού - Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου
  E-mail:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Μηχανογραφικό
  Πεδίο:
   2ο Επιστημονικό Πεδίο Θετικών & Τεχνολογικών Επιστημών, 4ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Οικονομίας & Πληροφορικής
  Α/Α:
   365, 683
  Κ.Α. Σχολής:
  522

  Γενικά

   

  Το Τμήμα είναι ένα από τα νεότερα και δυναμικότερα τμήματα του ΤΕΙ Λάρισας. Άρχισε τη λειτουργία του από το 1999 και πολύ γρήγορα έγινε γνωστό τόσο στην ελληνική και κυπριακή αγορά ξύλου & επίπλου, όσο και στον ευρύτερο ακαδημαϊκό χώρο.
  Βάσει πρόσφατων στοιχείων έρευνας αποδεικνύεται ότι είναι ίσως το μοναδικό τμήμα σε επίπεδο ανώτατης εκπαίδευσης που η αποκατάσταση των σπουδαστών του γίνεται και πριν ακόμα τη λήψη του πτυχίου τους σε ποσοστό πάνω από 70%!!!
  Η επιμονή του Τμήματος στην ποιότητα της εκπαίδευσης και της έρευνας, η ορθή διοίκηση και διαχείριση και η αποτελεσματική σύνδεση με την πράξη έχουν διαμορφώσει ένα περιβάλλον που οι σχεδιαστές & τεχνολόγοι ξύλου & επίπλου, οι οποίοι έχουν κατοχυρωμένα τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, καταφέρνουν να οργανώσουν, να αναπτύξουν και να δώσουν μια νέα διάσταση στις επιχειρήσεις των κλάδων ξύλου & επίπλου.

  Πρόγραμμα Σπουδών

   

   

Leave a comment

You are commenting as guest.

All rights reserved foititoupolis.gr | 2023