Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΤΕΙ Ηπείρου (Άρτα)
0.0/10 rating (0 votes)

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 • Προϊστάμενος Τμήματος: Χρυσόστομος Στύλιος
  Τηλέφωνα Γραμματείας: 2681050499
  Δικτυακός Τόπος:Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής
  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Μηχανογραφικό
  Πεδίο:
   2ο Επιστημονικό Πεδίο Θετικών & Τεχνολογικών Επιστημών, 4ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Οικονομίας & Πληροφορικής
  Α/Α:
   333, 670
  Κ.Α. Σχολής: 710

  Γενικά

   

  Το Τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης αποτελείται από δυο Τομείς:

  • Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων

  Το γνωστικό αντικείμενο του Τομέα εστιάζεται σε θέματα που αφορούν τα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών, τις Μικροηλεκτρονικές Διατάξεις και τα Συστήματα Μικροηλεκτρονικών Διατάξεων για Μικροκυματικά Κυκλώματα, τη μελέτη και ανάπτυξη συστημάτων Software Radio, τα Ενσωματωμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα, τις Προσαρμόσιμες Κεραίες και τη Διάδοση Σήματος, την Ηλεκτρομαγνητική Συμβατότητα, τα Ενσύρματα και Ασύρματα Τηλεπικοινωνιακά Δίκτυα, την Επεξεργασία Σήματος, Ήχου και Ομιλίας, τα Δίκτυα Επικοινωνίας Η/Υ, τα Συστήματα Μεταγωγής και Μετάδοσης, το Υλικό και Λογισμικό Υπολογιστικών Συστημάτων.

  • Πληροφορικής

   

  Το γνωστικό αντικείμενο του Τομέα εστιάζεται σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και θεμελίωση μεθόδων της Πληροφορικής, την Υπολογιστική Νοημοσύνη και Γνώση, την Ευφυή Πληροφορική, τη Θεωρία και Μελέτη Αλγορίθμων και Γλωσσών Προγραμματισμού, Δομών Δεδομένων, Ανάπτυξης Λογισμικού, τη Διαχείριση Βάσεων Πληροφοριών και Γνώσεων, των Πληροφοριακών Συστημάτων.

   

  Πρόγραμμα Σπουδών

Leave a comment

You are commenting as guest.

All rights reserved foititoupolis.gr | 2021